Yazar Tez adı Yıl Tez türü
Müberra BEKTAŞ Farklı proses koşullarının bazı tahıl ve baklagillerdeki fitik asit düzeyi ve biyoyararlanım üzerindeki etkilerinin araştırılması 2019 Yüksek Lisans
Havva Nur KOBYA Polen, propolis ve nohut ilavesiyle üretilen organik kestane balı sirkelerinin fiziksel, kimyasal ve biyoaktif bileşenlerinin tespiti 2018 Yüksek Lisans
Aleyna Bala ÜÇÜNCÜ Gümüşhane ve Trabzon yöresinde yetişen cevizlerin (Juglans regia L.) mineral element ve ağır metal içerikleriyle bazı besinsel öğeler açısından karşılaştırılması 2018 Yüksek Lisans
Sevgi KERSE Kocayemiş (Arbutus unedo L.) meyvesinden üretilen pestilin bazı fiziksel ve kimyasal özelliklerinin belirlenmesi 2018 Yüksek Lisans
Yasemin YAVUZ Karayemiş (Prunus laurocerasus L. ) meyvesinin bazı kalite özellikleri üzerine farklı yenilebilir kaplamaların etkisi 2018 Yüksek Lisans
Yunus COŞKUN Toz nohut mayası kullanımının yüzey yanıt metoduyla optimizasyonu ve ekmek kalite nitelikleri üzerindeki etkilerinin araştırılması 2017 Yüksek Lisans
Serpil GİRGİN Ayı üzümü (Vaccinium arctostaphylos)'nün gıda renklendiricisi olarak kullanımı 2017 Yüksek Lisans
Cuma ZEHİROĞLU Türkiye'de endemik olarak yetişen Kaz dağı çayının (Sideritis trojana bornm.) antioksidan, antimikrobiyal aktivitelerinin ve mineral içeriğinin araştırılması 2017 Yüksek Lisans