Sonuçlanan Projeler:

Proje adı Yürütücü Araştırmacılar Destekleyen Kuruluş
Dibek Kahvesinde Farklı Kavurma Sıcaklıklarının Furan Oluşumuna Etkisi ve Aroma Bileşiklerinin İncelenmesi​ Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU

Arş. Gör. Arda AKDOĞAN

Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI

Gümüşhane Üniversitesi
Hamsi Sucuğu Yapımı ve Temel Besin İçeriklerinin Araştırılması​ Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU​ Gümüşhane Üniversitesi​
Endüstriyel Toz Ekşi Maya Üretiminde Farklı Kurutma Yöntemleri Proses ve Kullanım Koşullarının Araştırılması Öğr. Gör. Müge Hendek ERTOP Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU​ TAGEM
Aşotu İlave Edilmiş Yoğurtların Depolanma Süresince Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Antioksidan Antimikrobiyal Aktiviterleri ve Mineral Madde İçeriklerinin Tespiti​ Yrd. Doç. Dr. Engin GÜNDOĞDU Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU​​ Gümüşhane Üniversitesi​​
Pestil Köme Üretimi Sürecinde HMF Oluşum Kinetiğinin İncelenmesi ve Elde Edilen Modellemenin Kaliteli Ürün Üretiminde Uygulanması​ Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI

Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU​​​

Doç. Dr. Osman ÜÇÜNCÜ​

 
Gümüşhane Yöresinde Yetişen 7 Farklı Bitkinin Uçucu Yağlarının Eldesi Kimyasal Bileşimleri Antimikrobiyal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi​ Doç. Dr. Osman ÜÇÜNCÜ    
Ekmek Yapımında Toz Nohut Mayası Kullanımının Yüzey Yanıt Metoduyla Optimizasyonu ve Ekmeğin Tekstürel Biyoaktif ve Fizikokimyasal Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması​ Doç. Dr. Sevim Beyza ÖZTÜRK SARIKAYA    
Tahıl kaynaklı bazı fırıncılık ürünlerinde enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonuyla oluşan HMF antioksidan ilişkisinin araştırılması​ Doç. Dr. Sevim Beyza ÖZTÜRK SARIKAYA​    

 

 

 

 

Devam eden projeler:

Proje adı Yürütücü Araştırmacılar Destekleyen Kuruluş