Sonuçlanan Projeler:
Proje adı | Yürütücü | Araştırmacılar | Destekleyen Kuruluş |
Dibek Kahvesinde Farklı Kavurma Sıcaklıklarının Furan Oluşumuna Etkisi ve Aroma Bileşiklerinin İncelenmesi | Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU |
Arş. Gör. Arda AKDOĞAN Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI |
Gümüşhane Üniversitesi |
Hamsi Sucuğu Yapımı ve Temel Besin İçeriklerinin Araştırılması | Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI | Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU | Gümüşhane Üniversitesi |
Endüstriyel Toz Ekşi Maya Üretiminde Farklı Kurutma Yöntemleri Proses ve Kullanım Koşullarının Araştırılması | Öğr. Gör. Müge Hendek ERTOP | Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU | TAGEM |
Aşotu İlave Edilmiş Yoğurtların Depolanma Süresince Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Antioksidan Antimikrobiyal Aktiviterleri ve Mineral Madde İçeriklerinin Tespiti | Yrd. Doç. Dr. Engin GÜNDOĞDU | Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU | Gümüşhane Üniversitesi |
Pestil Köme Üretimi Sürecinde HMF Oluşum Kinetiğinin İncelenmesi ve Elde Edilen Modellemenin Kaliteli Ürün Üretiminde Uygulanması | Yrd. Doç. Dr. Cemalettin BALTACI |
Doç. Dr. Ali GÜNDOĞDU Doç. Dr. Osman ÜÇÜNCÜ |
|
Gümüşhane Yöresinde Yetişen 7 Farklı Bitkinin Uçucu Yağlarının Eldesi Kimyasal Bileşimleri Antimikrobiyal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi | Doç. Dr. Osman ÜÇÜNCÜ | ||
Ekmek Yapımında Toz Nohut Mayası Kullanımının Yüzey Yanıt Metoduyla Optimizasyonu ve Ekmeğin Tekstürel Biyoaktif ve Fizikokimyasal Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması | Doç. Dr. Sevim Beyza ÖZTÜRK SARIKAYA | ||
Tahıl kaynaklı bazı fırıncılık ürünlerinde enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyonuyla oluşan HMF antioksidan ilişkisinin araştırılması | Doç. Dr. Sevim Beyza ÖZTÜRK SARIKAYA |
Devam eden projeler:
Proje adı | Yürütücü | Araştırmacılar | Destekleyen Kuruluş |