Anabilim Dalları

Gıda Bilimi: Gıda kimyası, gıda mikrobiyolojisi, gıda kalite kontrolü, beslenme bilim dallarından oluşmaktadırlar.

Gıda Teknolojisi: Gıda mühendisliği temel işlemleri, yağ teknolojisi, meyve-sebze teknolojisi, hububat teknolojisi, süt teknolojisi, et teknolojisi, gıda maddelerinin ambalajlanması, biyoteknoloji, gıda ekonomisi ve endüstrisi İşletmeciliği bilim dallarından oluşmaktadır.


Copyright 2011 © Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bağlarbaşı Mahallesi 29100
Web Tasarım & Programlama: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  E-Posta: gida@gumushane.edu.tr Tel: 0 456 233 74 25 Faks: 0 456 233 74 27